2016-06-08 08:29:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Komoly elismeréseket kaphat

Napi horoszkóp június 8-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön átlagon felül teljesít ma, annak ellenére is, hogy nyugtalanító események zavarják meg a munkában. Estére már megtalálja a belső nyugalmát, és új erőt gyűjthet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A hivatásában kiemelkedő eredményeket érhet el, és komoly elismerést is kaphat. Anyagilag megalapozhatja a közeli jövőjét, de jó lenne, ha tartalékolni is tudna valamennyit. Néhány értékes ötletet kaphat pénzügyi téren, amit a javára fordíthat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Igazán jó formában van. Egy kreatív ötletének nagy szerepe lehet a mai napon. Ossza meg a főnökeivel is a gondolatait és az esetleges aggodalmait is. A pénzügyi kérdéseket, a kényes témákat sem halogathatja örökké.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ma ismételten számolnia kell akadályokkal, hátráltatásokkal. Fogadja ezeket higgadtan, és a nap végére még egy sikert is elkönyvelhet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma a személyiségének a kreatív oldala kerül előtérbe. Hallgasson a megérzéseire! Akár az otthonát, a családját, akár a munkaügyeket illetően, ma igen jó sugallatai lehetnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Belső nyugtalanságot érezhet, és nem tudja, miért van ez. Egész nap idegesnek érzi magát, és nem jut egyről a kettőre. Állandóan kiesik valami a kezéből, szétszórttá válik. Gyakori szünetekkel vészelje át ezt a napot!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Délelőtt félreértések sorozatával kell számolnia, amelyeket elkerülhet, ha figyelmesen hallgatja a többieket, vagy még egyszer visszakérdez, ha nem értett meg valamit. Délután viszont a megbeszélések nagyon gyorsan lezajlanak, és még sikerrel is záródhatnak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A felmerülő munkákat nem kellene halogatnia, mert ma nagyon hatékonyan tud dolgozni. Pillanatok alatt elintézhet mindent, és a munkatársai csodálni fogják a hozzáértését. Komoly elismeréseket kaphat ezért.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma kissé szétszórt lehet, és ezért hajlamos olyan könnyelműségekre, amikre máskor sohasem. Fáradtsága miatt minden feladatot megterhelőnek érezhet. Este viszont váratlan örömben lehet része!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma olyan ember keresheti fel önt, hogy a tanácsát kérje, akit eddig ellenségének tartott, vagy legalábbis nem túlságosan kedvelt. Legyen nagyvonalú az illetővel, segítsen neki! Este a bolygóállások feszültsége miatt nem találja a helyét – segíthet ezen, ha sétál egy nagyot lefekvés előtt!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön rengeteg energiával rendelkezik, most mégis vissza kellene vennie egy kicsit a tempóból – a túlterhelés egészségügyi panaszokat okozhat önnél. Este egy nyugtató tea segítheti az ellazulásban!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagyon elpörögnek az események, nehezen követi, mikor, mire, hogyan kellene reagálnia. Próbálja megőrizni a higgadtságát! A mai nap remek alkalmakat szolgáltat arra, hogy bizonyos nézeteltéréseket tisztázzon a kedvesével.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: